Meluntorjunta työtiloissa

Nokian NPT Oy tuottaa teollisuuden äänieristys- ja meluntorjuntaratkaisut vaativiin ympäristöihin. Yhtiöllämme on yli 30-vuoden kokemus meluntorjuntaratkaisuista teollisuuden työtiloissa. 

Onko teillä laite tai työmenetelmä josta aiheutuu työturvallisuuteen vaikuttavaa meteliä? Pyydä meiltä tarjous ongelman ratkaisusta ja saat valmiin kokonaisuuden toimitettuna ” avaimet käteen” -periaatteella.

Nokian NPT Oy:n suunnittelemat äänieristyselementit mahdollistavat kustannustehokkaan ja nopean keinon tehokkaan meluntorjunnan toteuttamiseksi teollisissa olosuhteissa. NoiseModul -tuotteet valmistetaan Tampereen tehtaallamme. Olemme kehittäneet eri ääniä vastaan tehokkaat ratkaisut ja tarjoamme teille laadukasta ratkaisua. Ratkaisut suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. NoiseModul -ovet, ikkunat ja huoltoluukut suunnitellaan aina kohdekohtaisesti.  Äänieristyskopit ovat itsekantavia rakenteita.

Rungottoman elementtirakenteen ansiosta äänieristyskoppien valmistus on edullista ja pystytys kohteessa nopeaa.

Äänieristyskoppien ovet, ikkunat ja huoltoluukut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

NoiseModul -ratkaisut voidaan toimittaa yhtiönne brändin mukaisella värityksellä.

Eristysmateriaalina käytetään lasikankaalla päällystettyä kivivillaa, tai tarvittaessa asiakkaan vaatima erikoismateriaalia.

Nokian NPT Oy:n äänieristyskopilla varmistat työsuojelumääräysten toteuttamisen kustannustehokkaasti.

  • Työturvallisuuslain mukaan työntekijät on suojattava koneiden aiheuttamalta melulta niin, ettei melusta aiheudu haittaa työntekijälle.
  • Äänieristyskoppi on tehokas ja edullinen tapa suojata koneen ympäristö melulta.
  • Kopissa käytettyjen elementtien pintamateriaalina on tyylikäs pulverimaalattu teräslevy.
  • Kopin sisäpintana on sinkitty, rei’itetty teräslevy.