Skip to content

Palvelut - Nokian NPT Oy

Tarjoamme seuraavia palveluja:

Suunnittelupalvelu

Kokeneet suunnittelijamme toteuttavat tilauksesta kokonaan uuden tuotteen, päivittävät vanhat piirustukset ja neuvovat tarvittaessa tuotteen kehitystyössä.

Tuotantopalvelut

Kokenut henkilökuntamme toteuttaa vaativammatkin metallityöt vuosikymmenien kokemuksella. Olemme erityisen ylpeitä henkilökuntamme osaamisesta, tiukatkin aikataulut pitävät laadusta tinkimättä.

Kokoonpanopalvelut

Toimitamme asiakkaan tilauksen mukaisesti myös kokoonpanopalveluita. Haluttessasi teemme osat, teemme kokoonpanon ja vielä toimitamme tuotteen aikataulussa.

Asennus ja ylläpito

Toimitamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä palveluita, niin  yksittäisiä asennus- ja huoltotehtäviä kuin myös laajempia ylläpitokokonaisuuksia. 

Prototyyppien toteutus

Joustava toimintamallimme mahdollistaa myös yksittäisten demotuotteiden toteuttamisen asiakkaiden toivomusten mukaisesti, unohtamatta kustannustehokkuutta.

Logistiset palvelut

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus yhdistää logistiset palvelut osaksi sopimusta. Me suunnittelemme, valmistamme, tarvittaessa varastoimme ja toimitamme tuotteet yhdellä sopimuksella sekä aina ajoissa.

Oli projektisi sitten suuri tai pieni, älä epäröi pyytää tarjousta!